Beleef monumentale momenten

Z

Zelf iets organiseren

Organiseert u binnenkort een congres, diner of concert? Of ben je ten huwelijk gevraagd? De monumentale parels van Stadsherstel hebben elk hun eigen identiteit, ambiance en capaciteit. We beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Samen met onze gerenommeerde partners maken we elk evenement tot een succes.

Bel ons
020 520 0090

Aanvraagformulier verhuur

Gebruik dit formulier als u interesse heeft in de verhuur van één van de eventlocaties, vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij een passend antwoord kunnen terugsturen.
  • Voor vragen willen wij graag telefonisch contact opnemen.
  • Meerdere data ook mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op zoek naar een monumentale eventlocatie? Laat je inspireren door de foto’s en bekijk met welke partners we samenwerken.

We werken samen met…

Cateraars

Stadsherstel heeft tientallen jaren ervaring met evenementen en werkt daarbij samen met een aantal vaste cateraars. Voor zakelijke bijeenkomsten is het mogelijk een eigen cateraar aan te dragen. Neem voor meer informatie contact op via mail of per telefoon: 020-5200090.

Techniek

Inhuur materialen

Tips

Om uw evenement onvergetelijk te maken, geeft Stadsherstel graag advies. Vanuit jarenlange ervaring kan ons team u verder helpen op het gebied van muziek, vervoer, fotografen of andere extra’s. Hieronder kunt u onder andere suggesties vinden van partijen met wie Stadsherstel regelmatig samenwerkt.

Onze fotografen

Komt u met de boot?

Tissue-act

  • Sol-Air verzorgt een moderne en dynamische doekenact die een evenement een magisch tintje kan geven. Voor een impressie klik HIER.

Tips voor kids

  • De SoWhat Familieconcerten voor jong en oud zijn niet alleen maandelijks te bezoeken in onze locaties, ook maken zij van een kinderpartijtje een groot muzikaal feest met slingers, toeters en bellen: www.sowhatkinderconcerten.nl
  • Ga met z’n allen op speurtocht door het spannende Museum ’t Kromhout: https://kromhoutmuseum.nl/ 
Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.