T
Wij rollen graag de rode loper voor u uit. Ons professionele team helpt met uw persoonlijke wensen.

Trouwen

Trouwen in een rijksmonument? Van een romantisch kerkje tot een robuuste scheepswerf, voor elk huwelijk biedt Stadsherstel een sfeervolle locatie die iedere trouwdag tot een onvergetelijke dag maakt. De rijke geschiedenis en architectuur van de verschillende locaties geven een ceremonie, receptie of feest een bijzonder karakter.

Monumentale en historische panden in Amsterdam, maar ook in de landelijke omgeving van de hoofdstad, worden door Stadsherstel met zorg gerestaureerd. Zo krijgen kerken en andere monumenten een tweede leven. De sfeervolle gerestaureerde gebouwen vormen de perfecte ambiance voor huwelijken en recepties.

Elke locatie biedt weer andere mogelijkheden en is naar persoonlijke wens in te richten. Het professionele team van Stadsherstel staat voor u klaar om het tot een onvergetelijke dag te maken. Door te kiezen voor een Bijzondere Locatie van Stadsherstel steunt u het herstel en behoud van het bijzondere erfgoed in Amsterdam en omstreken.

Wij rollen graag de rode loper voor u uit. Ons professionele team helpt met uw persoonlijke wensen.

Aanvraagformulier verhuur

Gebruik dit formulier als u interesse heeft in de verhuur van één van de eventlocaties, vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij een passend antwoord kunnen terugsturen.
  • Voor vragen willen wij graag telefonisch contact opnemen.
  • Meerdere data ook mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Capaciteit per locatie *
De Duif540450250
Posthoornkerk300200200
’t Zonnehuis450350175
Museum ’t Kromhout242200175
Vondelkerk250200125
Amstelkerk280220130
Van Houtenkerk250200120
Schellingwouderkerk1208050
Kerk van Ransdorp15012080
Schuilkerk De Hoop17511080
Seinwezen1008040
Pinksterkerk250200120
* In verband met de huidige coronamaatregelen gelden er andere aantallen en bepalen we per evenement een maximale capaciteit. Neem contact met ons op om dit te bespreken.
Arriveren in een boot? Met de voeten in het gras? Van een klein romantisch kerkje tot groots en verrassend. Bijzondere locaties voor een bijzondere dag.
Quotes
Deze locatie heeft er echt aan bijgedragen er zo’n mooie dag van te maken. Na een prachtige ceremonie in de kerk konden we bij het prieeltje buiten de taart aansnijden en uitdelen. Er werd echt naar ons geluisterd toen we de bruiloft kwamen doorspreken.
Suzanne, gelukkige bruid over de Schellingwouderkerk
De perfecte plek voor een perfecte dag! Die monumentale sfeer heeft iets romantisch en tijdloos, net zoals ons huwelijk.
Anette, getrouwd in De Duif

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.