C

Projectteam

Redactie en content:
  • Afdeling Communicatie Stadsherstel Amsterdam
  • Afdeling Eventlocaties

Disclaimer Stadsherstel.nl

De website stadsherstel.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Stadsherstel aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Stadsherstel gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Informatie op de site kan door Stadsherstel zonder aankondiging of verplichting worden gewijzigd. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie van Stadsherstel.

Disclaimer e-mail

E-mail van Stadsherstel kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan u is gezonden, word u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Stadsherstel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Stadsherstel.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden aan de webredactie?

Fotografie

Foto’s met dank aan:
– Aart Jan van Mossel
– Jan Reinier van der Vliet
– Sjors van Dam
– Gerrit Alink
– Thomas Schlijper
– Wouter van der Wolk

Mocht u onverhoopt op de foto zijn gekomen en wilt u wilt u dat niet? Stuur ons dan een email en wij zullen de foto van de website verwijderen.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.