Win kaarten voor cultuur in onze monumenten

Win kaarten voor cultuur in onze monumenten Win kaarten voor cultuur in onze monumenten

In veertien van onze bijzondere gebouwen worden maar liefst 2.500 (culturele) activiteiten per jaar georganiseerd. We geven 5x2 kaartjes weg voor een concert of voorstelling die in februari in één van de locaties plaatsvindt. Wilt u meeloten? Mail uw keuze dan voor 24 januari naar vrienden@stadsherstel.nl. De winnaars ontvangen 27 januari een mail. 

Deze maand kunt u kiezen tussen een mooie mix van wereldmuziek, opera, theater en Beethovens verjaardag:

Old Roots New Roots – Mundus Quartet

Oude muziektradities uit andere culturen ontwikkelen zich in de Lage Landen langs verrassend nieuwe lijnen. Die kruisbestuiving heeft geleid tot een nieuw muzikaal idioom, met verrassende impulsen voor bestaande genres. Ongemerkt en dikwijls onzichtbaar zijn ze onderdeel geworden van ons muzieklandschap. Voor de derde keer biedt Old Roots New Routes een podium aan deze ‘Dutch delta sounds’ via een concertserie met opmerkelijke, semi-akoestische formaties. Deze keer: Mundus Quartet die u meeneemt op een filmische reis door de Oude en Nieuwe wereld.

Datum: zaterdag 1 februari 2020
Tijd: 20.30 uur
Plaats: Amstelkerk

Erard Ensemble – Beethovens verjaardag

In 2020 vieren wij dat het 250 jaar geleden is dat Ludwig van Beethoven geboren is. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit geeft het Erard Ensemble een verjaardagsconcert met muzikale gasten uit Beethovens omgeving tijdens zijn jonge jaren. Met muziek van Haydn, Mozart, Ries en natuurlijk Beethoven zelf! 

Datum: donderdag 6 februari 2020
Tijd: 20.00 uur 
Plaats: Van Houtenkerk Weesp

’t Zonnehuis presenteert… double bill 

't Zonnehuis presenteert… is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jonge podiumkunstenaars verder te helpen en ‘t Zonnehuis toegankelijker te maken voor de buurt en nieuw publiek. Op vrijdag 7 februari hebben we twee mooie voorstellingen: The Crucible van Matrose over het eeuwenoude verhaal over de heksenjachten in Salem. Daarna Hannah en Lida Zwaans, over de moeder/dochterrelatie vol met warmte, empathie en steun, maar ook met beklemming, zorgen en uitputting.  

Datum: vrijdag 7 februari 2020
Tijd: 20:30 uur
Plaats: 't Zonnehuis 

Opera per Tutti! op Valentijnsdag

Opera per Tutti brengt laagdrempelige publieke operaconcerten voor liefhebbers en nieuwsgierigen naar opera. Zappend door het operarepertoire, van Monteverdi tot Menotti. Naast artistiek leider, presentator en mezzosopraan Mylou Mazali treden een sopraan, een mezzo-sopraan/alt, een (counter)tenor en een bariton of bas op in de Vondelkerk.

Datum: vrijdag 14 februari 2020
Tijd: 20.00 uur
Plaats: Vondelkerk

Twee gratis kaarten winnen?

We geven in totaal 5×2 kaartjes weg. Wilt u kans maken op twee gratis kaarten voor één van deze voorstellingen? Mail dan uw voorkeur naar vrienden@stadsherstel.nl 
 

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.