Stadsherstel magazine | Kerstcadeau

Stadsherstel magazine | Kerstcadeau Stadsherstel magazine | Kerstcadeau

Vers van de pers en heerlijk geurend: editie 78 van ons Magazine! Boordevol verhalen, bijzondere restauraties in binnen- en buitenland én (culturele) aanbiedingen voor onze Vrienden. In deze editie leest u: het verleden van Spuistraat 61, de verpauperde parel Zaandijkerkerk, het Zonnehuis waar velen een beetje ‘verliefd’ op zijn, de vier gemalen op een rij én de samenwerking met IJ-prijswinnaar André van Stigt.

Zoekt u nog een origineel kerstcadeau? Maak iemand Vriend van Stadsherstel! De nieuwe vriend ontvangt dan niet alleen twee keer per jaar dit prachtige magazine maar ook andere cadeaus zoals de rondwandeling en kortingen op verschillende culturele activiteiten.

Erfgoed maakt gelukkig!
U kunt uzelf natuurlijk ook een lidmaatschap cadeau doen! Want wist u dat bijvoorbeeld het bezoeken van historische locaties gelukkiger maakt dan sporten of naar kunst kijken? Wij vermoedden het al, maar nu is er ook echt bewijs, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van English Heritage. Stadsherstel heeft verschillende monumentale gebouwen, waaronder enkele Bijzondere Locaties.  Door creatieve herbestemming en openstelling blijven deze monumenten geopend voor het publiek en kan Stadsherstel dit cultureel erfgoed bewaren. Onze Vrienden zijn liefhebbers van monumentaal gebouwd erfgoed en voelen zich sinds 1980 verbonden met Stadsherstel. Als Vriend speelt u een belangrijke rol bij aankopen of restauraties.

Maak hier uzelf of iemand anders Vriend

Lees en bekijk hier de webversie van Magazine 78

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.