Stadsherstel Bucketlist 2020 met 25 leuke activiteiten

Stadsherstel Bucketlist 2020 met 25 leuke activiteiten Stadsherstel Bucketlist 2020 met 25 leuke activiteiten

Stadsherstel organiseert jaarlijks vele leuke activiteiten voor monumentenliefhebbers en extra activiteiten voor haar Vrienden. In de Stadsherstel Bucketlist, met 25 tips voor dit jaar, ziet u al deze activiteiten staan. De eerste is de openstelling van Oudezijds Voorburgwal 61.

Op dinsdag 25 februari aanstaande kunt u tussen 15.00-17.00 uur het gerestaureerde grachtenpandje Oudezijds Voorburgwal 61 bezoeken. Hier delen wij ook de Bucketlist uit. Wilt u die nu alvast doornemen? U kunt het HIER downloaden. Tijdens kantooruren is de folder gratis op te halen in het kantoor van Stadsherstel in de Amstelkerk, Amstelveld 10. Als (nieuwe) Vriend krijgt u de Bucketlist automatisch thuisgestuurd. 

Drink een kopje thee in tbc-huisje

In april is een ander mooi restauratieproject afgerond. De restauratie van het tbc-huisje in Nieuw-Vennep is dan klaar, mede dankzij een Vriendenbijdrage. We laten u bijtijds weten op welke dag in april het is te bezoeken. Bekijk ook de naastgelegen Margaretha's Hoeve, het rijksmonument is herbestemd volgens het zorgconcept van de Herbergier en is straks een warm en liefdevol thuis voor mensen met geheugenproblemen.

Meer nieuws

In onze maandelijks digitale nieuwbrief lichten we een aantal leuke activiteiten uit en vertellen u meer over onze lopende restauratieprojecten. Inschrijven kan hieronder:
 

 
Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.