Leer meer over Amsterdam met de Amsterdamkalender 2020

Leer meer over Amsterdam met de Amsterdamkalender 2020 Leer meer over Amsterdam met de Amsterdamkalender 2020

Gek op Amsterdam en wilt u altijd wel meer lezen over de hoofdstad? Met de Amsterdamkalender 2020 gaat dat zeker lukken! Elke dag deelt deze scheurkalender een verrassend weetje, een historisch feit, een leuke tip of een ander opmerkelijk gegeven over Amsterdam.

Zoals antwoord op de vraag waar vochten ze vroeger tegen de Bierkaai of wie opende de Haarlemmerpoort op 27 november 1840? In 366 dagen – 2020 is een schrikkeljaar – komt u steeds iets meer te weten over de stad. Naast geschiedkundige wetenswaardigheden, leest u ook meer over leuke lokaties om te bezoeken of verklapt een Amsterdamse uitbater zijn beste recept. En er staan weetjes in over onze panden.

Stadsherstel verloot vijf Amsterdamkalenders onder haar Vrienden.
Nieuwsgierig geworden? We verloten vijf exemplaren onder onze Vrienden. Geniet deze maand januari nog van de kalender, mail voor 17 januari a.s. uw antwoord op de vraag ‘hoe oud is de Amstelkerk dit jaar?’ naar vrienden@stadsherstel.nl met in het onderwerp ‘Amsterdamkalender’. De winnaars ontvangen per mail bericht.
Bent u nog geen Vriend? We verwelkomen graag nieuwe Vrienden. Met het Vriendenlidmaatschap steunt u ons werk en kunnen we samen genieten van monumentale panden. 

De Amsterdamkalender is een initiatief van ontwerper Philip de Josselin de Jong en schrijver Bas van Lier, auteur van het succesvolle boek 111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben. Journalist Ariëla Legman is medeauteur van de kalender die verschijnt in samenwerking met Het Parool.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.