Hart en Hoofd dagen Triodos Bank

Hart en Hoofd dagen Triodos Bank Hart en Hoofd dagen Triodos Bank

NB. Door de vele aanmeldingen is de wandeling vol. Wilt u zelf zien én ervaren wat er met uw geld gebeurt bij Triodos Bank? Op 22 juni zetten een aantal door Triodos Bank gefinancierde ondernemers hun deuren voor u open. Een dag vol kijken, beleven, wandelingen etc. Ook Stadsherstel Amsterdam opent deze dag haar deuren. Tijdens een prachtige stadswandeling hoort u meer over de werkzaamheden van Stadsherstel en kunt u een aantal unieke panden bezichtigen tijdens de restauratiefase en in hun hernieuwde staat, waaronder de panden aan de Nieuwe Prinsengracht.

De wandeling zal starten bij het Museum Werf 't Kromhout, Hoogte Kadijk 147, 1018 BJ Amsterdam.
Vervolgens wandelt u langs verschillende panden van Stadsherstel naar de Nieuwe Prinsengracht en wordt het duurzame restauratieproject toegelicht.

10.30 uur  Ontvangst
11.00 uur  Welkomstwoord en inleiding Onno Meerstadt (directeur Stadsherstel)
11.15 uur  Presentatie en toelichting Museum Werf 't Kromhout Paul Morel (senior projectleider Stadsherstel)
12.15 uur  Koffie, thee en een broodje
13.00 uur  Start wandeling langs Stadsherstel panden
14.30 uur  Aankomst bij de panden op Nieuwe Prinsengracht met uitleg over duurzame restauratie en rondleiding door Gijs Hoen (projectleider Stadsherstel) en Stadsherstel vrijwilligers.

Deze dag is speciaal voor klanten van Triodos Bank en is een uitgelezen kans om ondernemers en medewerkers van de betreffende organisaties, in dit geval Stadsherstel te ontmoeten.

Aanmelden
Er zijn veel aanmeldingen binnengekomen. Stadsherstel bekijkt momenteel de mogelijkheden om iedereen te kunnen laten deelnemen. Stuurt u daarom alsnog een mail als u zou willen deelnemen, wij kunnen echter niets garanderen.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met vermelding van uw naam, uw telefoonnummer en het aantal personen. Er is plaats voor maximaal 100 personen. De registratie is op volgorde van aanmelding. Aanmelden via zalen@stadsherstel.nl

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.