De Surinaamse maand programma

Met werk van: Kenneth Beeker (mixed media), Anita Hartmann (grafiek), Miek Hoekzema (tekeningen/animatie) Maartje Jaquet (tekeningen), Renée Koldewijn (mixed media), Jeanine van der Linde (sieraden), Annemiek Punt (glas/schilderkunst), Maartje Punt (fotografie), Wim Verboven (fotografie) en Julia Winter (mixed media).

De samenstelling en organisatie van de kunstexpositie is in handen van Stichting pareltjes in de stad; Anja Swart en Myra Winter.

Daarnaast zijn er 3 interessante lezingen:

//Er zullen lezingen zijn op de woensdag..

Dinsdag 9 juni 20.00 uuur vertelt auteur Cynthia McLeod over leven in de 18e eeuw in Suriname. Wees verzekerd van een plaats, en koop online uw kaart. Klik hier.
Dinsdag 16 juni 20.00 uur vertellen ingenieurs Hillebrand Ehrenburg & Marcel Meyer over bouwen aan de wilde kust. Online ticketverkoop hier.
Donderdag 25 juni 20.00 uur is een drieledig programma: over redden van erfgoed in Suriname en Amsterdam door Paul Morel, curator Myra Winter in gesprek met kunstenaars en live muziek als afsluiting. Online ticketverkoop hier.

Kaartverkoop:
de lezingen tijdens de eerdere edities van de Surinaamse Maanden zaten snel vol, om verzekerd te zijn van een plaats in de zaal: koop de kaartjes van tevoren online! Online kunnen kaarten tot een dag voor de lezing worden gekocht, prijzen (incl. servicekosten) € 6,30 voor Vrienden – € 8,91 voor niet Vrienden. Op de avond zelf, vanaf 19:30 uur, zal een beperkt aantal kaarten te koop zijn (cash of pin): € 5 voor Vrienden en € 7,50 euro voor niet Vrienden. Vriend worden kan hier.

De expositie Luku/Omzien – Hoe Suriname inspireert en uitdaagt! is van 19 – 16 november tijdens werkdagen gratis te bezoeken in de Amstelkerk. Van 12.00-17.00 uur zullen onder anderen curator Myra Winter en/of vrijwilligers van Stadsherstel aanwezig zijn voor vragen over de Surinaamse maand en de expositie.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.