Cultuur in tijden van corona - update

 - Copyright Gerrit Alink Copyright Gerrit Alink

Onze bijzondere locaties zijn tot en met 9 februari 2021 gesloten, conform de meest recente corona-maatregelen. Iedereen die tickets heeft gekocht voor concerten of voorstellingen in deze periode wordt op de hoogte gesteld (of heeft reeds bericht van ons ontvangen).

De meeste evenementen worden verschoven en kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Vanaf 10 februari zijn we weer open voor kleinschalige culturele activiteiten. Om te zorgen voor momenten van bezinning, troost en verbinding voor onze musici en de Amsterdammers waar we zo mee verbonden zijn.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een nieuwe editie van de Old Roots New Routes concertserie in een volledig opgefriste en verduurzaamde Amstelkerk, waar we de afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben.

Andere series die we in 2020 al begonnen zijn zetten we na de lockdown voort, zoals Fringe Fridays, ’t Zonnehuis op z’n kop, Vrienden van de Kamermuziek, het Zeven Bruggen Festival en Les Goûts Réunis.

Verder zullen we vanuit onze locaties gaan streamen. Zo zal het Nieuwjaarsconcert vanuit de Van Houtenkerk gestreamd op 23 januari live gestreamd worden. Ook zullen we doorgaan met activiteiten op de woensdagavond. Maar dan ook online. Zo zal pianist Koenraad Spijker op 3 februari vanuit De Duif op ons YouTube kanaal te zien zijn. Meer online activiteiten zullen volgen.

Hou daarom de cultuuragenda in de gaten die we voortdurend bijwerken. We hopen u in snel weer te verwelkomen in een van onze bijzondere locaties!

Tot die tijd: hou vol, wees aardig en begripvol voor elkaar!

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.