Cultuur in tijden van corona

Agenda Lavinia Meijer 2

We blijven programmeren binnen de mogelijkheden. We passen ons aan aan elke nieuwe maatregel. Omdat we merken dat er behoefte is aan een cultureel leven. Omdat we musici en kunstenaars ook in deze tijd een podium willen geven. En omdat onze gebouwen voldoende ruimte bieden om veilig en coronaproof kleinschalige concerten en voorstellingen te organiseren.

Zo heeft u op 14 oktober en 15 oktober de unieke kans om met 30 mensen een solo-concert van harpiste Lavinia Meijer (zie foto) in De Duif bij te wonen. Of u kunt op 6 november een nieuwe editie van ’t Zonnehuis presenteert… bezoeken waarin we elke maand interessante jonge theatermakers presenteren.

De regels kunnen elk moment veranderen, dat hebben we gezien, en daarom werken we onze cultuuragenda dagelijks bij. Op dit moment zijn we bezig met de volgende events te verplaatsen:

De Duif 3 oktober
Frommermann – Sweet 15

De Duif 4 oktober
Matangi Quartet – Thème Russe

Amstelkerk v.a. 19 oktober
‘Hier gebeurt het’, een manifestatie over stadmaken i.s.m. African Archictecture Matters, Space & Matter, Hogeschool Amsterdam, Gemeente Amsterdam en Stadsherstel Amsterdam

Van Houtenkerk 23 t/m 25 oktober
Vintage – Brocante – Antiek – Kunst en Design

Museum ’t Kromhout 23 oktober
Ambigu: Contactus

De Duif 31 oktober
Benefietveiling ‘Restauration magnificent door in Stone Town, Zanzibar’

Posthoornkerk 20 t/m 22 november
Vintage – Brocante – Antiek – Kunst en Design

Al deze evenementen zullen alsnog plaatsvinden. Heeft u al kaarten gekocht dan blijven deze geldig voor de nieuwe datum, waar u zo snel mogelijk over wordt bericht.

Wilt u een evenement bijwonen, dat dient u daarvoor van tevoren kaarten te kopen of te reserveren. Kaartverkoop aan de deur is op dit moment niet mogelijk en u bent op deze manier verzekerd van een plek. We adviseren onze cultuuragenda in de gaten te houden en hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze bijzondere locaties.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.