Lezing en korting op boek Hotel Schiller van Marjolein Bierens

Historische Foto Hotel Schiller

Een boek over de bijzondere geschiedenis van het beroemde hotel aan het Rembrandtplein. De kortingscode is voor iedereen en Vrienden kunnen met korting naar de lezing op woensdag 9 december. Deze lezing is ook via livestream te volgen.

Op vertoon van DEZE KORTINGSBON of bij het doorgeven van de code 904-11079 ontvangt u € 5,- korting op het boek. In te leveren bij elke fysieke boekhandel. 

“Met oog voor detail en gevoel voor drama heeft Marjolein Bierens niet alleen een indrukwekkend monument geschreven over opkomst, bloei en verval van het ooit roemruchte hotel en zijn gasten, het is ook een kleine geschiedenis van Amsterdam in het interbellum.”, aldus Het Parool over het prachtige boek dat Marjolein Bierens dit jaar publiceerde. 

Het boek ‘Hotel Schiller’ van Marjolein Bierens

Lezing Marjolein Bierens – Hotel Schiller

Op 9 december geeft de schrijfster een lezing over de bijzondere geschiedenis van het hotel.

De lezing is zowel om 17:30 uur als om 19:30 uur. De vroege lezing is vooral voor de thuiswerkers uit de buurt, die na een dag hard werken op culturele wijze hun zinnen willen verzetten.woensdag 9 december 17:30 uur en 19:30 uur
Toegang Regulier: € 15,-
Toegang Vrienden van Stadsherstel: € 10,-
Tickets verkrijgbaar via https://hotel-schiller-in-de-duif.eventbrite.nl

U kunt het ook volgen via de gratis livestream! Klik daarvoor op de bovenstaande link.

Een woensdagavond evenement

Deze lezing is één van de culturele activiteiten van de serie waar we vanaf december 2020 mee beginnen. Bekijk HIER het complete programma op de woensdagavonden in de Duif. Een wekelijks moment van bezinning, troost en verbinding voor onze musici en de Amsterdammers waar we zo mee verbonden zijn.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.