Genieten van iconen in nieuw Stadsherstel Magazine

Genieten van iconen in nieuw Stadsherstel Magazine Genieten van iconen in nieuw Stadsherstel Magazine

December 2019 verschijnt het nieuwe Stadsherstel Magazine. Voor deze uitgave is gekozen voor het thema 'Iconen van Stadsherstel', omdat Stadsherstel dit jaar haar verzameling heeft mogen uitbreiden met een aantal bijzondere monumenten in Amsterdam. Maar ook daarbuiten. 

Stadsherstel is straks eigenaar van kasteel Nederhorst in Nederhorst den Berg. In het magazine leest u meer over ons eerste kasteel. Geniet ook van het verhaal over de twee prachtige grachtenpanden aan de Amsterdamse Herengracht die we komend jaar tot ons bezit mogen rekenen. En wist u dat verschillende Stadsherstellers zijn vereeuwigd in een gevelsteen op een aantal van onze monumenten? En dat vermogende Amsterdammers in de zeventiende eeuw buiten de stad buitenplaatsen lieten bouwen en Stadsherstel heeft dus zo'n buitenplaats in Haarlem?

Het verse Stadsherstel Magazine staat vol mooie verhalen en foto's. Vrienden van Stadsherstel ontvangen automatisch een exemplaar op hun deurmat. Bent u (nog) geen Vriend maar wilt u ook graag een papieren exemplaar, dan kunt u deze aanvragen door te mailen naar vrienden@stadsherstel.nl.
Natuurlijk vinden we het heel leuk als u Vriend van Stadsherstel wordt. Voor Vrienden organiseren we een aantal acitviteiten zoals kijkjes achter de schermen bij een pand in restauratie of openstellingen vlak voor de oplevering. Met uw Vriendenlidmaatschap á €30,- per jaar steunt u ons werk. Wilt u meer hierover lezen? Meer informatie vind u HIER.


 

 

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.