Cadeautip: leuke Stadsherstelgeschenken!

Cadeautip: leuke Stadsherstelgeschenken! Cadeautip: leuke Stadsherstelgeschenken!

Het is altijd een hele kunst om met een origineel cadeau voor de dag te komen. Een leuk cadeau is overal te vinden, maar waar is een cadeau te vinden waarmee tegelijkertijd unieke monumenten in Amsterdam en omgeving worden gered? Bij Stadsherstel natuurlijk! 

Hoe leuk is het om iemand blij te maken/ te verrassen met onze Stadsherstelcadeaus en tegelijkertijd goed te doen door ons te steunen.
Als u dan toch geld uitgeeft, doe (het) dan goed!

Cadeautip 1: Vriendenlidmaatschap
Geef een Vriendenlidmaatschap cadeau waarmee de ontvanger geniet van vele kortingen op diverse (culturele) activiteiten, een gratis Vriendenwandeling, een Vriendenrondvaart voor een Vriendenprijsje, het Stadsherstelmagazine en andere verrassingen. 
Gelijk aanmelden voor het Vriendenlidmaatschap
Prijs € 30,00 p.j.

Cadeautip 2: Boek Amsterdam Herstelt
Geef een boek. Altijd goed. Maar dan wel ons Stadsherstelboek ‘Amsterdam herstelt’. Amsterdam-kenner en journalist Fred Feddes neemt u mee door de historie van Stadsherstels restauraties. Naast tekst laten foto’s uit de jaren 60-80 zien welke metamorfose Amsterdam heeft ondergaan. Zonder Stadsherstel zouden veel monumenten niet zijn gered en had de stad er heel anders uitgezien.
Prijs € 25,00 voor Vrienden en € 29,50 voor niet Vrienden excl. verzendkosten
Bestel het boek Amsterdam Herstelt

Cadeautip 3: Geniet van cultuur in onze Bijzondere Locaties
Of verras iemand met een concert of voorstelling uitgevoerd in een van onze prachtige Bijzondere Locaties. Klassieke concerten, toneelvoorstellingen, er valt veel te kiezen bij Stadsherstel. Kijk voor ons aanbod in de cultuuragenda. 

Cadeautip 4: Miniatuur NACO-huisje en politiebureautje
U heeft ze misschien wel voorbij zien komen de Stadsherstel miniaturen van het NACO-huisje en Het kleinste Politiebureautje van Nederland. Het zijn bedankjes voor donateurs bij een grote donatie aan onze crowdfunding acties. Natuurlijk zijn deze huisjes nog steeds te verkrijgen bij een donatie aan onze vriendenvereniging.
Miniatuur NACO-huisje bij een donatie van €500,- en miniatuur Politiebureautje bij een donatie van € 250,-

Cadeautip 5: Amsterdams bordspel Patrimonia
Maak kennis met het Amsterdamse spel Patrimonia. 'Vaar' samen over de Amsterdamse grachten en verzamel bouwmaterialen, funderingspalen en vergunningen om de stad te restaureren. En kom meer te weten over Amsterdamse monumenten. Hét perfecte cadeau!
Prijs  € 44,95 per spel 

Dus, verras iemand met een écht mooi cadeau, kies uit een van de vijf cadeaus van Stadsherstel en redt samen met ons unieke monumenten in Amsterdam en omgeving.

Bij voorbaat dank voor uw goede keus.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.