Zomer bij Stadsherstel

Nederland, Amsterdam, 19 april 2014 Prinsengracht, houses, huizen, huis, house, stadsherstel, centrum, hoogtefoto Foto: Thomas Schlijper - Copyright Thomas Schlijper Zomer bij Stadsherstel

Een zomerse serene rust is ingetreden en de restauratieprojecten liggen enkele weken stil in verband met de bouwvak. Na de vakantie hervatten we de werkzaamheden van onder andere de restauraties van: Prinsengracht 1075; de pastorie aan de Breestraat in Beverwijk; Hal 17 De Hallen en het Concertgemaal aan de Landsmeerderdijk. Ook starten we na de bouwvak met nieuwe restauratieprojecten zoals Het Schoutshuis in Heemstede.

Zomerse monumentale momenten in de Bijzondere Locaties
De Bijzondere Locaties van Stadsherstel blijven wel tijdens de zomer geopend:

Openstellingen   GRATIS
Iedere eerste woensdag en derde zondag van de maand zijn De Duif, Posthoornkerk en de Vondelkerk geopend van 12.00-16.00 uur en vertellen onze vrijwilligers u graag meer over deze monumenten.

Museum Werf ’t Kromhout
Of neem een kijkje in het nog enige werkende motorenmuseum in Amsterdam: Museum Werf ’t Kromhout aan de Hoogte Kadijk (iedere dinsdag 10.00-15.00 uur).

Zomerorgelconcerten De Duif    GRATIS
Wist u dat er tijdens de zomer wekelijks internationale organisten het Smits-ogel in De Duif bespelen? Aanvang 16.00 en gratis!

Grachtenfestival
En noteer alvast in uw agenda: Grachtenfestival concerten in de Posthoornkerk, Schuilkerk de Hoop en het Concertgemaal. Kijk voor het actuele overzicht op onze cultuuragenda.

Fort aan den Ham
Een van de 42 forten van de Stelling van Amsterdam en ligt in de Sector Zaandam langs het spoor tussen Krommenie en Uitgeest. Het Fort is iedere woensdag (hele jaar) en elke laatste zondag v/d maand (apr-okt) te bezoeken tussen 11.00-16.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze restauraties, aankopen, opleveringen, verhuurpanden en de culturele activiteiten in onze bijzondere locaties! Schrijf je hier in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Fijne zomer!

Bekijk hier de meest recente digitale nieuwsbrieven:

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.