Vriedenwandeling gemist? Hier een mooie herkansing!

 - Copyright Jeroen van Dalen Vriedenwandeling gemist? Hier een mooie herkansing!

Op een mooie zondagmiddag in mei, liepen dit jaar meer dan 200 wandelaars de Vriendenwandeling met het thema 'Plekken van plezier', dit is tevens het thema van Open Monumentendagen. Tijdens de wandeling bezocht men een aantal Stadsherstelpanden, zoals De Hollandsche Manege en daar konden de bezoekers zien hoe de kinderen met veel plezier leerden paardrijden. 

De wandeling startte in Hal 17 oftewel 'de kleine passage', met aan de Bilderdijkkade de ingang met het hekwerk dat dankzij een Vriendenbijdrage is gerealiseerd. Daarna voerde de wandeling via de Bellamybuurt en het Wilhelmina Gasthuisterrein naar de Vondelparkbuurt. Een mooie wandeling met interessante panden op de route, ontdek het zelf: de Vriendenwandeling 2019 is hier te vinden.


 

​Mee in Mokum

Voor de Vriendenwandeling 2019 hebben we samengewerkt met twee gidsen van 'Mee in Mokum' van Gilde Amsterdam. Als u een keer een wandeling onder leiding van een 'Mee in Mokum' gids wilt ondernemen: ga naar https://gildeamsterdam.nl/opmaat/ en vermeld aan de rechterkant onder het kopje 'laat het ons weten' in het witte invulveld: Vriendenwandeling Stadsherstel.

Fotografie © Jeroen van Dalen

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.