Collector's items: miniatuur NACO-huisje en politiebureautje

Collector's items: miniatuur NACO-huisje en politiebureautje Collector's items: miniatuur NACO-huisje en politiebureautje

U heeft ze misschien wel voorbij zien komen de Stadsherstel miniaturen van het NACO-huisje en Het kleinste Politiebureautje van Nederland. Het zijn bedankjes voor donateurs bij een grote donatie aan onze crowdfunding acties. Natuurlijk zijn deze huisjes nog steeds te verkrijgen bij een donatie aan onze vriendenvereniging. 

STADSHERSTEL MINIATUURREEKS

Wij vinden de KLM-miniaturen zo charmant, dat we bij aardewerkfabriek Royal Goedewaagen een eigen huisje lieten maken. Het eerste huisje was ons NACO-huisje en het tweede was Het kleinste Politiebureautje van Nederland. Allebei de huisjes waren te bemachtigen tijdens de crowdfunding acties.  

Stadsherstel-straatje sparen

U kunt deze unieke collector's items in uw bezit krijgen of cadeau geven door € 750,- te doneren. Liever de huisjes apart bestellen? Voor het NACO-huisje staat een donatie van €500,- en voor het Politiebureautje € 250,-. U kunt doneren aan de Vereniging Vrienden van Stadsherstel, rekeningnummer NL66INGB0005659267. Met uw gift steunt u onze restauratieprojecten in Amsterdam en omgeving.

Neem voor meer informatie contact op met Stella van Heezik (020-5200075 of stella@stadsherstel.nl). 

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.