H

De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van onze monumenten. Dit houdt niet op bij de huisgrenzen. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte met de verhuurder, zoals de voor- en na-inspecties en de sleuteloverhandiging. De meest gestelde vragen kunt u hieronder vinden. Staat uw vraag er niet bij of heeft u een onderhoudsmelding, vul dan het formulier in.

Veel gestelde vragen

Wachtlijst, huur en geldzaken

Kan ik ook met sociale problemen bij Stadsherstel terecht?
Als u zelf een probleem heeft of een sociaal probleem met uw buren of medebewoners, dan kunt u dat in het vragenformulier aangeven. De afdeling Verhuur van Stadsherstel neemt zo snel mogelijk contact met u op en schakelt eventueel de benodigde instanties in.
Is er een wachtlijst?
Ja, maar de wachtlijst is helaas gesloten en wij verwachten niet dat wij hem de komende jaren open kunnen stellen voor nieuwe inschrijvingen. Lees meer over de wachtlijst
Wat zijn de voorwaarden en hoe werkt de toewijzing?
Stadsherstel hanteert een wachtlijst om het aanbod zo goed en zo eerlijk mogelijk te verdelen. In een hogere categorie kunnen ook niet-ingeschrevenen reageren. Wat de verdere voorwaarden zijn en wat de procedure is om een woning aan iemand toe te wijzen, leest u bij voorwaarden voor toekenning.

Onderhoud en reparatie

Heeft Stadsherstel een klachtencommissie?
Stadsherstel heeft 22 jaar, tot 1 november 2017, een klachtencommissie gehad. Omdat in de 22 jaar van haar bestaan slechts tweemaal een klacht bij de klachtencommissie is ingediend, is besloten de klachtencommissie op te heffen. Indien huurders menen onjuist of onheus behandeld te zijn, kunnen zij zich met hun klacht hierover voortaan rechtstreeks richten tot de directie van Stadsherstel Amsterdam.

Voor onderhoud- en overige vragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.