Live Soul Gathering WORDT VERPLAATST

zo 25 okt
2020
Agenda Live Soul Gathering
Vondelkerk 2011 Ext Annyas
Vondelkerk
Vondelstraat 120
Amsterdam

Vanaf september is er elke laatste zondag van de maand een verrassende en vernieuwende Live Soul Gathering!

We stemmen iedere maand af op nieuwe meditaties, healings, activaties, channelings, verhalen, songs en Q&A waarbij je voor jouw persoonlijke vragen support krijgt van Spirit. De energie is aan het verhogen en jij, jij bent hier nu aanwezig, als een medespeler in het huidige ascensie proces. Positieve vibes! Jump UP met Live Soul Gathering met hoog vibrerende energie, schoonheid, liefde en vrolijkheid.

Topic eerste gathering: “JUMP TIME”. Ervaar het verhaal afkomstig van oude overgeleverde Hopi wijsheid: het verhaal van “Jumping Mouse”. Gaan we als mensheid de jump UP maken?

Jeremi Rise: Als zanger, songwriter en storyteller van eigen en eeuwenoude verhalen, opgeleid door Hopi Grandmother Medicine Song, helpt Jeremi je om opnieuw verbinding te maken met ancient en forever spirit wisdom; de oude en eeuwige spirituele wijsheid.

Claudia Ten klei: Praat als medium rechtstreeks met beschermengelen, gidsen en dierbaren in de hemel. Ze gebruikt haar helderziende, helderhorende en heldervoelende gaves om berichten en begeleiding te channellen. Via haar stem transmit zij lichtcodes en energie om je ziel te bekrachtigen.

Met elkaar kunnen we de wereld veranderen. Want met Live Soul Gathering helpen we elkaar om onze gedachten en emoties te verheffen. Samen verhogen we onze frequentie… en wanneer er genoeg zielen meedoen, verandert de vibratie van jezelf, je omgeving en van de wereld op een positieve manier.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.