Lezing Marjolein Bierens – Hotel Schiller - 19:30 uur

Lezing | De Duif

wo 9 dec
Agenda Hotel Schiller
DE DUIF KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN
De Duif
Prinsengracht 756
Amsterdam

We starten in december met een serie kleinschalige concerten en andere culturele activiteiten op woensdagavonden in De Duif. Een wekelijks moment van bezinning, troost en verbinding voor onze musici en de Amsterdammers waar we zo mee verbonden zijn. Deze week een lezing van Marjolein Bierens.

“Met oog voor detail en gevoel voor drama heeft Marjolein Bierens niet alleen een indrukwekkend monument geschreven over opkomst, bloei en verval van het ooit roemruchte hotel en zijn gasten, het is ook een kleine geschiedenis van Amsterdam in het interbellum.”, aldus Het Parool over het prachtige boek dat Marjolein Bierens dit jaar publiceerde. Op 9 december geeft ze er een lezing over deze bijzondere geschiedenis.

De lezing is zowel om 17:30 uur als om 19:30 uur. De vroege lezing is vooral voor de thuiswerkers uit de buurt, die na een dag hard werken op culturele wijze hun zinnen willen verzetten. Meer informatie over de vroege lezing vindt u hier: Lezing Marjolein Bierens – Hotel Schiller – 17:30 uur.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.