Les Goûts Réunis: ‘t Uitnemend Kabinet - WORDT VERPLAATST

Muziek

zo 7 feb
Agenda Lgr Feb 2021

Speellijst

WanneerAanvangWaarDuur
zo 7 feb16:00 Amstelkerk -
Amstelveld 10 Amsterdam Nieuw
Amstelkerk
Amstelveld 10
Amsterdam

Daniel Scott, blokfluit Daniel Rubio Ferrandis, klavecimbel ‘t Uitnemend Kabinet: een assortiment van uitmuntende muziek voor blokfluit. Met muziek van J. M. Hotteterre, J.S. Bach, J. A. Hasse, T. Loevendie

In Nederland ontstonden in de 17e eeuw enkele van de grootste muziekcollecties ter wereld. Ze waren toegewijd aan de blokfluit en brachten muziek uit heel Europa samen om aan de internationale smaak van hun publiek te voldoen. Geïnspireerd door de geest van deze vernieuwers, delen we vandaag een nieuw samengestelde collectie met u die muziek uit meer dan vier eeuwen omvat.

Les Goûts Réunis is een concertserie van The Royal Wind Music, een uniek internationaal ensemble van blokfluitisten met een gedeelde passie voor de muziek van de Renaissance. Alle leden zijn bovendien fervente vertolkers van oude en hedendaagse kamermuziek in diverse andere bezettingen. Daarom programmeert de groep veelbelovende jonge ensembles in hun deze concertserie. Kom en ontdek de veelzijdigheid van de blokfluit en haar repertoire!

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.