Fringe Festival: CHMSX Dialogen - Theater van de Heelheid - 19:30 uur

Theater | 't Zonnehuis

za 12 sep
Agenda Fringe 3
Zonnehuis Gebouw
't Zonnehuis
Zonneplein 30
Amsterdam

Onderdeel van het Fringe Festival. Taboedoorbrekend theaterproject over sex met drugs

Let’s talk about chemsex, baby! Met een theatrale presentatie van ons vooronderzoek beginnen wij; theatermakers en acteurs Kes Blans, ook chemsex-counselor en Thomas de Bres, ook LHBTQI+ activist en programmamaker, deze zomer aan ons project ‘Chemsex Dialogen’.

Chemsex is een fascinerend fenomeen in de gayscene; mannen die sex hebben met mannen onder invloed van harddrugs, zoals XTC, GHB en Chrystal Meth. Een groeiend fenomeen met potentieel gevaar. 

Welke verlangens schuilen eronder? Wanneer ligt verslaving op de loer? Wanneer wordt lust een last en hoe zit het met de liefde?

Met Chemsex Dialogen willen we oordeelloos en liefdevol het taboe rondom dit onderwerp doorbreken en alle spannende, gevaarlijke, verleidelijke en ook destructieve kanten van Chemsex onderzoeken, belichten en bevragen.

Deze zomer presenteren we ons vooronderzoek in een oordeelloze, taboeloze en interactieve theaterontmoeting, waarin we op creatieve wijze vorm geven aan onze vragen en ervaringen en praten met zorgverleners en ervaringsdeskundigen uit de stad. En we zoeken naar nieuwe verhalen om mee te nemen naar onze voorstelling volgend jaar: Chemsex Dialogen.

Let’s talk about chemsex, baby!

Te zien op vrijdag 11 september om 19:00 en 21:30 uur en zaterdag 12 september 17:00 en 19:30 uur.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.