Rondane Kwartet speelt Canto Ostinato van Simeon ten Holt - uitverkocht

Muziek | De Duif

di 24 nov
rondane-kwartet-speelt-canto-ostinato-van-simeon-ten-holt.jpg
DE DUIF KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN
De Duif
Prinsengracht 756
Amsterdam

Voor het twaalfde jaar op rij speelt het Rondane Kwartet in De Duif twee werken van de Bergense componist Simeon ten Holt. Het Rondane Kwartet, gelauwerd om hun vertolkingen van de vijf avondvullende composities van Ten Holt voor vier toetsinstrumenten, musiceert al ruim achttien jaar samen. Dat vertaalt zich in weergaloos en verrassend tintelfris samenspel. Vier vleugels, één verklanking. Op dinsdag 24 november speelt het kwartet Canto Ostinato.

Canto Ostinato verleidt, ontroert en laat je de tijd vergeten. Het Rondane Kwartet, vier Fazioli-vleugels en De Duif: de perfecte ingrediënten voor een muzikaal en onvergetelijk avontuur voor zowel het publiek als de pianisten. Deze Canto Ostinato uitvoeringen zijn inmiddels onderdeel van een feestelijke concerttraditie bij Stadsherstel, waarbij vooral de authentieke klank van Simeon ten Holts muziek centraal staat, de pianisten elkaar muzikaal blíjven uitdagen en daardoor iedere keer voor een bijzondere belevenis zorgen!

Een dag later speelt het Rondane Kwartet Lemniscaat van Simeon ten Holt. Voor meer informatie over dit concert, kijk HIER

Voor speciale passepartouts:  https://rondanededuif.eventbrite.nl 

Mede mogelijk gemaakt door Evert Snel Piano’s & Vleugels BV.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.