Les Goûts Réunis: Solange Komenda, blokfluit

Muziek | Amstelkerk

zo 7 feb
2021
Agenda Lgr2
  • Waar Amstelkerk, Amsterdam »
  • Tijd 16:00
  • Toegangsprijs Concert 19 december 2021: € 17,50 / € 15,- (student, Stadspas, 65+, vriend van Stadsherstel) / € 5,- (kinderen t/m 11)
    Andere concerten: € 15,- / € 12,50 (student, Stadspas, 65+, vriend van Stadsherstel) / € 5,- (kinderen t/m 11)
    Abonnement voor de hele serie (4 concerten): € 56,-- / € 46,-- (student, Stadpas, 65+) / € 16,- (kinderen t/m 11)
  • Website http://www.royalwindmusic.org »
Amstelveld 10 Amsterdam Nieuw
Amstelkerk
Amstelveld 10
Amsterdam

De beklimming van Mount Carmel, een eigentijdse wandeling van voet tot top. Muziek van Caldini, Cogan, Janssen, Kobayashi, Messiaen, Mukai en Ya'ar

De verschillende stadia van een wandeling naar de top van Mount Carmel in Israël zijn de basis voor dit soloprogramma van Solange Komenda. Een sfeervol recital met veel muzikale verwijzingen naar de natuur. De reis begint met de droom om de top te bereiken, langs velden te lopen en door het bos te wandelen terwijl je luistert naar het gekwetter van vogels. Je kijkt naar de steenbokken die op rotsen klimmen en eindelijk voel je het licht dat jou en de omgeving omhelst. Moe maar voldaan bereik je de top en bewonder je het prachtige uitzicht van bovenaf.

Verhalen vertellen door middel van hedendaagse muziek is heel belangrijk voor Solange. Als kunstenaar wilt ze dat het publiek steeds opnieuw ontdekt hoe mooi en diep het geluid van de hedendaagse blokfluit is.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.