Vierde unieke stadsherstelminiatuur is gebakken: De Hollandsche Manege

Vierde unieke stadsherstelminiatuur is gebakken: De Hollandsche Manege Vierde unieke stadsherstelminiatuur is gebakken: De Hollandsche Manege

Het is een traditie: bij elke nieuwe crowdfundactie laten wij een nieuwe miniatuur bakken door Royal Goedewaagen. Na Het NACO-huisje, het kleinste Politiebureautje van Nederland en de Haarlemmerpoort is het nu de eer aan De Hollandsche Manege.
Bemachtig ook deze vierde Stadsherstelminiatuur en spaar ze allemaal!

Het begon vier jaar geleden toen wij een “KLM HUISJE” van ons eigen NACO-huisje wilden hebben. We namen contact op met Royal Goedwaagen, die ook de eerste huisjes voor de KLM maakte, en ontwierpen samen het model. Een paar maanden later was ons eerste huisje geboren. Drie crowdfundacties later ziet ons vierde huisje het levenslicht. Het is nu echt een Stadsherstelminiatuurfamilie geworden die absoluut niet misstaat naast de echte KLM huisjes.


 

Maar hoe kunt ú nu zo’n huisje bemachtigen?

Wij geven deze huisjes cadeau aan onze grotere donateurs.
Bij een donatie van:
€    500,- krijgt u een huisje
€ 1.000,- twee huisjes
€ 1.500,- drie huisjes
en bij een donatie van € 2.000,- krijgt u vier huisjes als bedankje. Naast natuurlijk de andere bedankjes. U kunt HIER doneren en de huisjes ontvangen.

Al meer dan 400 jaar aardewerk met passie
Bekijk het filmpje waarin ook het NACO-huisje een rol heeft.

Royal Goedewaagen – specialist op het gebied van miniatuurhuisjes 

Royal Goedewaagen maakt al meer dan 400 jaar met zorg en toewijding aardewerk. Zij zijn de enige aardewerkfabriek in Nederland die nog werkt volgens ambachtelijke traditie en het predicaat 'nationaal keramisch erfgoed' verdient. Kortom: echte liefde voor het ambacht, precies waar wij bij Stadsherstel ook voor staan. 

Zo bracht zij in 1932 haar eerste Delfts blauwe miniatuur van een historisch gebouw uit. En ze heeft ook de miniatuurhuisjes voor de KLM gemaakt, de luchtvaartmaatschappij geeft die al meer dan zestig jaar aan haar Business Class passagiers. De miniaturen zijn echte collectors items geworden en in menig huis te bewonderen. Daarnaast maakt ze nog veel meer aardewerken objecten.

 

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.