Zeven Bruggen Festival - Een gokschuld, en ware vriendschap! - 21:00 uur

Muziek | Amstelkerk

di 15 dec
Agenda Muziek Zeven Bruggen Kwartier
Amstelveld 10 Amsterdam Nieuw
Amstelkerk
Amstelveld 10
Amsterdam

Een gokschuld, en ware vriendschap! Niels Gade - Noveletten voor pianotrio Edvard Grieg - deel 1 uit Eerste Vioolsonate Theodor Kirchner - 3 stukken voor cello en piano Johannes Brahms - Derde Pianotrio Casper Bleumers (viool), Jan Bastiaan Neven (cello), Edward Janning (piano)

Met veel plezier presenteren wij een nieuwe editie van het Zeven Bruggen Festival in de Amstelkerk! Gedurende vijf dinsdagavonden gaan we op reis met spannende verhalen en prachtige muziek, uitgevoerd door fantastische musici. Violiste Myrthe Helder van Club Classique en pianist Edward Janning van het Erard Ensemble hebben een boeiende en gevarieerde programmering samengesteld waarvan u zeker zult genieten.

De vorm van het festival is anders dan u van ons gewend bent, met een maandelijks concert van ongeveer een uur op de dinsdagavond in de Amstelkerk. We volgen daarbij de geldende maatregelen wat betreft aantal bezoekers en afstand.  Op deze manier kunnen wij doorgaan met wat wij het liefste doen: live mooie kamermuziek voor u spelen!

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.