Zeven Bruggen Festival 2020-2021 - 19:00 uur - Beethoven / Schumann

Muziek | De Duif

di 24 nov
Agenda Muziek Zeven Bruggen Kwartier
DE DUIF KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN
De Duif
Prinsengracht 756
Amsterdam

Let op: dit concert is verplaatst van de Amstelkerk naar De Duif Beethoven - Variaties over Bei Männern, welche Liebe fühlen Schumann - Pianokwintet in Es, opus 44 Myrthe Helder en Casper Bleumers (viool), Ásdís Valdimarsdottír (altviool), Ramon Bassal (cello) en Edward Janning (piano)

Met veel plezier presenteren wij een nieuwe editie van het Zeven Bruggen Festival in de Amstelkerk! Gedurende vijf dinsdagavonden gaan we op reis met spannende verhalen en prachtige muziek, uitgevoerd door fantastische musici. Violiste Myrthe Helder van Club Classique en pianist Edward Janning van het Erard Ensemble hebben een boeiende en gevarieerde programmering samengesteld waarvan u zeker zult genieten.

De vorm van het festival is anders dan u van ons gewend bent, met een maandelijks concert van ongeveer een uur op de dinsdagavond in de Amstelkerk. We volgen daarbij de geldende maatregelen wat betreft aantal bezoekers en afstand.  Op deze manier kunnen wij doorgaan met wat wij het liefste doen: live mooie kamermuziek voor u spelen!

Ook om 21:00 uur! Zie hier meer informatie: Zeven Bruggen Festival 2020-2021 – 21:00 uur – Beethoven / Schumann

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.