Paradiso presenteert: Baxter Dury - GEANNULEERD

Muziek

zo 28 feb
Agenda Baxterdury
  • Toegangsprijs € 24,00
  • Extra info Uiteraard houden wij ons aan alle voorschriften en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en denken wij aan de gezondheid en veiligheid van publiek, musici en medewerkers. Wij vragen u de 1,5 meter maatregel na te leven en bij verkoudheidsklachten thuis te blijven. Reserveren is verplicht.
  • Website https://www.paradiso.nl/ »
  •   Kaartverkoop

Speellijst

WanneerAanvangWaarDuur
zo 28 feb20:30 't Zonnehuis -
Zonnehuis Gebouw
't Zonnehuis
Zonneplein 30
Amsterdam

Baxter Dury is een charmante singer-songwriter die sinds 2002 vijf albums heeft uitgebracht.

NL: Dit is het verplaatste concert van zondag 3 mei en donderdag 15 oktober 2020. Tickets gekocht voor die datums blijven geldig voor deze nieuwe datum.
EN: This is the rescheduled concert of Sunday May 3rd and Thursday October 15th 2020. Tickets bought for those dates remain valid for this new date
.

In zijn eenvoudig pakkende popliedjes verwerkt de zoon van Ian Dury (The Blockheads) ska, psychedelica, electro en maffe samples als lachende mensen. Dury is zo’n artiest die met name in de muzikantenwereld op handen wordt gedragen, maar nooit tot grootse commerciële successen gaat én wil komen. Zijn nieuwste album ‘The Night Chancers’ kwam op 20 maart dit jaar uit, waarop Dury de lijn van met zware baslijnen en beats doordrenkte nummers doorzet en met zijn Britse tongval de absurde teksten ‘praatzingt’. 

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.