Ambigu #4: Contactus - VERPLAATST

Muziek | Museum 't Kromhout

vr 23 okt
ambigu-4-contactus.jpg
Kromhout scheepswerf buiten
Museum 't Kromhout
Hoogte Kadijk 147
Amsterdam

Dit concert is verplaatst naar 20 februari 2021. Contactus - "Verlust der Harmonie" in de concertserie Ambigu, een podium voor oude en nieuwe ambigue muziek.

Verlust der Harmonie

Sven Schwannberger | tenor, luit/gitaar
Juho Myllylä | blokfluiten
Miron Andres | vedel

Harmonie als de essentie van het leven vergezelt ons door de eeuwen heen. Het is een essentiële onderdeel van het leven. Wanneer we het verliezen, worden de geest en het hart rusteloos. We voelen pijn en verdriet. Maar het is de pijn en het verdriet waardoor we ons levend voelen. Contactus begeleidt het publiek op een muzikale reis van liefde, haat, drama, de rust en rusteloosheid van de geest, over een periode van enkele eeuwen muziek.

Ambigu – 4 concerten van ambigue muziek in het Museum ’t Kromhout, Amsterdam.

De concertserie Ambigu biedt een podium voor minder bekende en meer zelden gehoorde heel vroege evenals gloednieuwe muziek. Dit is muziek dat ambigu is in mentaliteit en geest, en vaak buiten de mainstream valt van programmering van oude en hedendaagse muziek.
De concerten van Ambigu nemen plaats in het Museum ’t Kromhout, een voormalige scheepswerf in het centrum van Amsterdam – een buitengewone locatie met een robuuste en industriële sfeer dat verder reikt dan een conventionele concertomgeving.
Met de ambiguïteit kenmerkend van zowel oude als nieuwe muziek ongeacht de eeuwen ertussen als uitgangspunt, Ambigu fungeert als een toegankelijke platform voor experimenten, nieuwe benaderingen en concepten voor zowel de artiesten als concertbezoekers.
Ambigu is een initiatief van Stichting Musica Ambigua, een nieuwe stichting opgericht om zowel oude als nieuwe ambigue muziek te bevorderen. Ambigu is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Amsterdams fonds voor de kunst.

Cookie toestemming
Deze website maakt gebruik van cookies van derde partijen voor analyse van dataverkeer. Privacyverklaring.